Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки Как да имаш дъга? Как да прегърнем летен вятър? Винаги съм докосван от някои фини неща и се чувствам много удовлетворен и щастлив. Как да съхранявате и как да притежавате? Стига е толкова добро, колкото и угощение. Бих искал да оформя различните видове материали по прост и забавен начин. Нека децата да играят с тях, за да разпознаят физическия свят, да стимулират въображението си и да им помогнат да разберат заобикалящата ги среда.

Име на проекта : Tumbler" Contentment " , Име на дизайнерите : Sha Yang, Име на клиента : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.