Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията На Часовника

TTMM (after time)

Колекцията На Часовника ttmm представя колекция от приложения за часовник, предназначена за умни часовници с черно-бели 144 × 168 пикселни екрани като Pebble и Kreyos. Тук ще намерите 15 модела от прости, елегантни и естетични приложения за часовник. Тъй като са направени от чиста енергия, те приличат повече на призраци, отколкото на истински неща. Тези часовници са най-икономичните и екологично чисти досега.

Име на проекта : TTMM (after time), Име на дизайнерите : Albert Salamon, Име на клиента : TTMM (after time).

TTMM (after time) Колекцията На Часовника

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.