Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уелнес Центърът

Yoga Center

Уелнес Центърът Разположен в най-оживения квартал на Кувейт Сити, йога центърът е опит за съживяване на сутеренния етаж на Jassim Tower. Местоположението на проекта беше неортодоксално. Това обаче беше опит да се обслужват жени както в границите на града, така и от околните жилищни райони. Приемната зона в центъра се заключва както с шкафчетата, така и с офисната зона, което позволява плавен поток на членовете. След това зоната за шкафче се подравнява с зоната за измиване на краката, която сигнализира за „зона без обувки“. Оттам нататък е коридорът и читалнята, които водят до трите зали за йога.

Име на проекта : Yoga Center , Име на дизайнерите : Rashed Alfoudari, Име на клиента : The Yoga Center .

Yoga Center  Уелнес Центърът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.