Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.

Име на проекта : Ola, Име на дизайнерите : Diseno Neko, Име на клиента : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Уличната Пейка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.