Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията

nature

Резиденцията Този дом е предназначен за двойка. Връщане към природата. Хората са готови да излязат повече, да бъдат на открито или да оставят природата да бъде част от живота им, да позволят на природата да обогати речника на дома. Просто пуснете природата и се возете на нейната позиция. Богати и разнообразни елементи, които показват как може да съществува откъсване наред с плътната сложност, подобно на множеството фасети на цветята, които в крайна сметка ще се превърнат в окончателни селекции след много обсъждане.

Име на проекта : nature, Име на дизайнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Резиденцията

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.