Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотьойл

xifix2base arm-chair-one

Фотьойл Дизайнът на креслото се основава на необходимия минимум от физика и материал - реализиран от една безкрайна тръба. Стабилността се постига чрез примката. Не са необходими допълнителни конструкции и връзки. Това е уютен фотьойл - без орнаменти и допълнителни конструкции. Той е съставен от метална стойка и седалка, която позволява различни материали като дърво, метал, кожа, плат или ратан - на открито. Той е предназначен за релаксиране на зони като дневни, зони за чакане, офиси и шезлонги - отвътре и отвън.

Име на проекта : xifix2base arm-chair-one, Име на дизайнерите : Juergen Josef Goetzmann, Име на клиента : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Фотьойл

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.