Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

PetitAna

Идентичността На Марката PetitAna - Ръчно изработени неща за шикозно бебе, са марка от различни неща за бебета (дрехи, аксесоари, мебели, аксесоари за детска стая, играчки). Името на марката е вдъхновено от комбинация от кратката форма на дизайнерско име Анастасия и френската дума „Petit“, които означават бебе, дете, бебе. Името на буквените букви подчертава факта, че продуктите се правят на ръка. Цветовата палитра и изящните графични елементи отразяват изискания дизайнерски подход при създаването на тази марка.

Име на проекта : PetitAna, Име на дизайнерите : Anastasia Smyslova, Име на клиента : AnaStasia art&design.

PetitAna Идентичността На Марката

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.