Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветителното Тяло

Cubeoled

Осветителното Тяло Дълбочина, прозрачност и контраст - CUBE | OLED интерпретира тези основи на видимата светлина в чист, монолитен дизайн. 12 прозрачни панела от органичен светодиод (OLED) са подредени в ортогонална координатна система и са ламинирани между 8 оптични / прозрачни кристални стъклени кубчета. Чрез прозрачни трасета, поставени върху вътрешните стъклени повърхности, сглобените OLED панели вътре в монолита се захранват с електрическа енергия. Когато се активира, интегралният масив трансформира този прозрачен куб в еднопосочен източник на светлина.

Име на проекта : Cubeoled, Име на дизайнерите : Markus Fuerderer, Име на клиента : Markus Fuerderer.

Cubeoled Осветителното Тяло

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.