Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

una

Страничната Маса безпроблемната интеграция е същността на масата una. три кленови форми се събират, за да закрепят повърхност от закалено стъкло. продукт на интензивно обмисляне на материалите и техните възможности, здрав, но ефирен на външен вид и невероятно лек, не се очертава като въплъщение на баланса и изяществото.

Име на проекта : una, Име на дизайнерите : Conor McDonald, Име на клиента : conor mcdonald creative.

una Страничната Маса

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.