Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

The Empress

Пръстен Фантастичен камък за красота - пироп - самата му същност носи величие и тържественост. Това е красотата и уникалността на камъка идентифицира изображението, което е предназначено бъдеща украса. Трябваше да се създаде уникална рамка за камък, която да го носи във въздуха. Камъкът беше издърпан отвъд неговия държащ метал. Тази формула чувствена страст и атрактивна сила. Важно беше да се запази класическата концепция, подкрепяща съвременното възприятие на бижутата.

Име на проекта : The Empress, Име на дизайнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Пръстен

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.