Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройството За Съхранение На Памет

MicroSDHC Plus One

Устройството За Съхранение На Памет Награден с бронзова награда за дизайн, micro SDHC +1 се използва в смартфони и преносими игрални устройства. С адаптера Micro SDHC + 1 се трансформира, така че да е съвместима като SD карта за компютърни таблети, диктофони, камери и други мултимедийни устройства. Панелът за памет е устойчив на прах, устойчив на екстремни температури, устойчив на ръжда, удари, устойчив на сол и сладка вода, устойчив на алкохол, драскотини, устойчивост на летището и електромагнитен.

Име на проекта : MicroSDHC Plus One, Име на дизайнерите : Derrick Frohne, Име на клиента : Frohne.

MicroSDHC Plus One Устройството За Съхранение На Памет

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.