Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройството За Съхранение На Памет

MicroSDHC Plus One

Устройството За Съхранение На Памет Награден с бронзова награда за дизайн, micro SDHC +1 се използва в смартфони и преносими игрални устройства. С адаптера Micro SDHC + 1 се трансформира, така че да е съвместима като SD карта за компютърни таблети, диктофони, камери и други мултимедийни устройства. Панелът за памет е устойчив на прах, устойчив на екстремни температури, устойчив на ръжда, удари, устойчив на сол и сладка вода, устойчив на алкохол, драскотини, устойчивост на летището и електромагнитен.

Име на проекта : MicroSDHC Plus One, Име на дизайнерите : Derrick Frohne, Име на клиента : Frohne.

MicroSDHC Plus One Устройството За Съхранение На Памет

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.