Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройството За Цифрово Видео Излъчване

Tria Set Top Box

Устройството За Цифрово Видео Излъчване Tria е един от най-новите Smart Set Top Box на Vestel, осигуряващ цифрова технология за излъчване за телевизионни потребители. Най-важният герой на Триа е „скритата вентилация“. Скритата вентилация прави възможно създаването на уникални и прости дизайни. Вътре в пластмасовия капак има метален калъф, който се използва за предотвратяване на прегряване на продукта. Други технически характеристики на кутията са; тя осигурява пълни технологични функции като възпроизвеждане на различни медии (музика, видео, снимки) чрез интернет и лични медийни хранилища. Операционната система на Tria е Android V4.2 Jelly Bean система.

Име на проекта : Tria Set Top Box, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Устройството За Цифрово Видео Излъчване

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.