Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чантата

Handbags 3D

Чантата Духът на марката Mariela Calvé може да дефинира предложение от модерен, женствен и космополитен, семпъл, шик и дизайн, със специални грижи в завършванията и детайлите. Във всяка тяхна колекция от чанти и аксесоари подчертава комбинацията от органични и архитектурни форми, подсилени с фини материали и живи цветове, осигуряващи този отпечатък толкова специален и уникален. Характеризира се с популяризиране на нов стил, където кожа, платно, неопрен и други внимателно подбрани качествени материали са главните герои.

Име на проекта : Handbags 3D, Име на дизайнерите : Mariela Calvé, Име на клиента : Mariela Calvé.

Handbags 3D Чантата

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.