Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шиша

Shapes hookah

Шиша 1) уникален дизайн 2) широко използване на неръждаема стомана 3) ръчно издухано стъкло, оформено за максимален контакт с дим / течност 4) спринклер на върха на уплътнението за още повече контакт с дим / течност 6) купата за тютюн е оформена за по-дълъг дим, но въпреки това не позволява тютюнът да се прегрява, тютюнът не трябва да се прецежда 7) всички връзки са винтови и херметични 8) маркуч от силиконов хранителен клас за разлика от традиционните маркучи, може да се мие многократно с няма риск от ръжда или гниене, силиконът не абсорбира аромати

Име на проекта : Shapes hookah, Име на дизайнерите : Shapes, Forta Group llc, Име на клиента : Shapes hookahs.

Shapes hookah Шиша

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.