Списание за дизайн
Списание за дизайн
Очила

Camaro | advanced collection

Очила „Разширената колекция | дърво “се характеризира с по-обемни стъкла, а дизайнът се подчертава от изразената триизмерна композиция. Новите комбинации от дърво и най-доброто шлифоване на ръка означават, че всяка модерна рамка за очила ROLF е елегантна изработка.

Име на проекта : Camaro | advanced collection, Име на дизайнерите : ROLF Spectacles, Име на клиента : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Очила

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.