Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интерфейсът На Панелната Шайба

Project Halo

Интерфейсът На Панелната Шайба Това е съвсем нова концепция за интерфейс за шайби. На този сензорен екран ще намерите много по-лесно, отколкото много бутони или голямо колело. Това ще ви накара да изберете стъпка по стъпка, но няма да ви накара да мислите толкова много. Искаме той да показва различен цветен визуализатор, когато изберете различен вид плат и цикъл, така че сега може да е готино за вашия дом. Вашият телефон ще бъде дистанционно, ще получите известие и ще докладвате за него и ще изпратите команда до вашата машина за миене през интернет.

Име на проекта : Project Halo, Име на дизайнерите : Juan Yi Zhang, Име на клиента : eico design.

Project Halo Интерфейсът На Панелната Шайба

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.