Списание за дизайн
Списание за дизайн
Четка За Зъби За Взаимодействие

TTONE

Четка За Зъби За Взаимодействие TTone е интерактивна четка за зъби за деца, която пуска музика без традиционни батерии. TTone улавя кинетичната енергия, получена от действието на четкане. Концепцията е да се направи четкането да бъде по-интересно за детето, като същевременно се развиват здравословни навици за зъбна хигиена. Музиката идва от сменяемата четка, Когато четката се смени, те получават нова музикална мелодия заедно с новата четка. Музиката забавлява детето, насърчава ги да мият правилно за времето, като същевременно дава възможност на родителите да знаят дали детето им е завършило времето си за четкане или не.

Име на проекта : TTONE, Име на дизайнерите : Nien-Fu Chen, Име на клиента : Umeå Institute of Design .

TTONE Четка За Зъби За Взаимодействие

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.