Списание за дизайн
Списание за дизайн
Таблицата За Взаимодействие

paintable

Таблицата За Взаимодействие Живописът е многофункционална маса за всеки, може да бъде обикновена маса, рисуваща маса или музикален инструмент. Можете да използвате различни видове цветове, за да рисувате върху повърхността на масата, за да създавате музика с вашите приятели или семейства, а повърхността ще прехвърли рисунката, за да се превърне в мелодия от цветни сензори. Има два начина на рисуване, креативно рисуване и рисуване с ноти, децата могат да нарисуват всичко, което искат, за да създадат произволна музика или да използват правилото, което ние проектираме, за да запълним цвят на конкретна позиция, за да направим детска рима.

Име на проекта : paintable, Име на дизайнерите : Nien-Fu Chen, Име на клиента : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Таблицата За Взаимодействие

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.