Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рокер И Слайд

2-in-1 Slide to Rocker

Рокер И Слайд Slide 2-в-1 в Rocker лесно се превръща от рокер в слайд, за да предложи два забавни начина за игра. В режим на слайд има текстурирани стъпки и дръжки със сигурно захващане, заедно с леко наклонен слайд 32 "(81 см) за начинаещи; в режим на рокер, допълнителна широка основа и дръжки със сигурно захващане осигуряват сигурност при люлеене. Този продукт е идеален както за вътрешна, така и за външна употреба. Размери: Плъзгане: 33.3 "D x 19.7" Ш х 20.4 "H (85D x 50W x 52H cm) Рокер: 32" D x 19.7 "Ш х 20.4" H (81D x 50W x 52H cm) Подходящ за възраст от 1,5 до 3 години.

Име на проекта : 2-in-1 Slide to Rocker, Име на дизайнерите : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Име на клиента : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Рокер И Слайд

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.