Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезна Маса

Chromosome X

Трапезна Маса Трапезна маса, предназначена да осигури места за осем души, които си взаимодействат в подреждане на стрели. Горната част е абстрактна X, направена от две различни фигури, подчертани с дълбока линия, докато същата абстрактна X е отразена на пода с основната структура. Бялата структура е направена от три различни парчета за лесно сглобяване и транспортиране. Нещо повече, контрастът на фурнир от тиково дърво на горната и бялата за основата е избран, за да олекоти долната част, като придава по-голям акцент върху неправилно оформената горна част, като по този начин осигурява намек за различно взаимодействие на потребителите.

Име на проекта : Chromosome X, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

Chromosome X Трапезна Маса

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.