Списание за дизайн
Списание за дизайн
Душ Скрубер За Лице С Една Ръка

L7

Душ Скрубер За Лице С Една Ръка За временно или постоянно лице с една ръка не е лесно да почиства подмишницата, задното тяло, лакътя и задната страна на предмишницата. Наличните скрубер за монтаж на стена не почистват старателно подмишницата. Лакът за почистване на четка за душ изисква много неудобен метод на задържане на четката. L7 е да разреши тези проблеми. L7 е чифт стенни тръбни алуминий за монтаж. Диамантената му шарка е предназначена за гърба на тялото, лакътя и задната страна на предмишницата. Извитият ъгъл е за почистване на подмишниците. Последната му функция е за хващане.

Име на проекта : L7, Име на дизайнерите : Peter Lau, Име на клиента : .

L7 Душ Скрубер За Лице С Една Ръка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.