Списание за дизайн
Списание за дизайн
Театрален Стол

Thea

Театрален Стол MENUT е дизайнерско студио, фокусирано върху дизайна на деца, с ясната цел да пропусне моста с този за възрастни. Нашата философия е да предложим иновативна визия за начина на живот на едно съвременно семейство. Представяме THEA, театрален стол. Седнете и рисувайте; създайте своята история; и се обадете на приятелите си! Фокусната точка на THEA е гърба, който може да се използва като сцена. В долната част има чекмедже, което веднъж отворено прикрива облегалката на стола и позволява известно уединение на „кукловода“. Децата ще намерят кукли за пръсти в чекмеджето, за да представят спектакли с приятелите си.

Име на проекта : Thea, Име на дизайнерите : Maria Baldó Benac, Име на клиента : MENUT.

Thea Театрален Стол

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.