Списание за дизайн
Списание за дизайн
Баня

Passion

Баня Тази баня олицетворява Ян и Ин, черното и бялото, страстта и мира. Естественият мрамор придава на тази стая оригинално и неповторимо усещане. И тъй като винаги търсим естествено усещане, реших да използвам органични материали, които създават наистина спокойна атмосфера. Таванът е като последното докосване, което внася вътрешна хармония в тази стая. Множеството огледала го правят да изглежда по-просторен. Превключвателите, гнездата и аксесоарите бяха избрани така, че да отговарят на цветовата схема с четен хром. Матираният хром изглежда елегантно спрямо черната плочка и съответства на интериора.

Име на проекта : Passion, Име на дизайнерите : Julia Subbotina, Име на клиента : Julia Subbotina.

Passion Баня

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.