Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дървена Лъжица

Balance

Дървена Лъжица Идеално оформена и балансирана за готвене, тази ръчно издълбана лъжица от крушово дърво беше моят опит да предефинирам дизайн на съдове за готвене, използвайки един от най-старите материали, използвани от човечеството, дървесината. Купата на лъжицата беше издълбана асиметрично, за да се побере в ъгъла на съд за готвене. Дръжката беше оформена с фина извивка, което прави идеална форма за потребител с дясна ръка. Лентата от лилава вложка добавя малко характер и тежест към дръжковата част на лъжицата. А плоската повърхност в долната част на дръжката позволява лъжицата да стои на маса сама.

Име на проекта : Balance, Име на дизайнерите : Christopher Han, Име на клиента : natural crafts by Chris Han.

Balance Дървена Лъжица

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.