Списание за дизайн
Списание за дизайн
Парковата Пейка

S-Clutch

Парковата Пейка S-clutch пейката получава името си от чанти за съединител, тъй като черпи вдъхновението си от стилна икона и важния си принос за аксесоара и стила. S-идва от Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.Това е пейка, която се стреми да добави към градските скали по-колоритен и човешки акцент, като взема предвид основните ценности на хармоничната симбиоза и съществуване. Въпреки че използва причудлив цвят, открит в детската стая, той насърчава игрив подход към живота на града, който буквално трябва да се приема сериозно.

Име на проекта : S-Clutch, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

S-Clutch Парковата Пейка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.