Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата

ADJUSTABLE

Лампата Нашите лампи отговарят на специфични нужди, като в същото време са многостранни и интерактивни, както и излизат далеч извън рутината за включване / изключване. Тези лампи се поддават на цял свят с нюанс и светене, макар и на огромна гама от обсега на обсега и ситуационните потенциали до точката на разрешаването, за да съответстват на настроението. Тази дизайнерска линия обхваща характеристиките, присъщи на харизматичния продукт, макар и авангарден дух и иновативен дизайн, като същевременно представлява новост за новостите. Можем ли да споделим с вас тези впечатления?

Име на проекта : ADJUSTABLE, Име на дизайнерите : E. ROTA JOVANI, Име на клиента : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Лампата

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.