Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чанта

Diana

Чанта Чантата винаги има две функции: да постави нещата вътре (доколкото може да се натъпче в нея) и да изглежда хубаво, но не по същество в този ред. Тази чанта отговаря на двете искания. Той е уникален и различен от останалите чанти поради комбинацията от материали, използвани за направата му: плексиглас с прикрепена текстилна торба. Чантата е много архитектурна, семпла и изчистена в своята форма, но въпреки това функционална. В своята конструкция тя е почит към Bauhaus, неговия мироглед и неговите господари, но все пак той е много модерен. Благодарение на плексия той е много лек и лъскавата му повърхност привлича вниманието.

Име на проекта : Diana, Име на дизайнерите : Diana Sokolic, Име на клиента : .

Diana Чанта

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.