Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Hitotaba

Лампа Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включително „лампа за хитотаба“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници, като традиционен японски занаят и модели. Лампата Хитотаба е вдъхновена от живописната гледка към японската провинция, където снопове оризова слама са окачени надолу, за да изсъхнат след прибиране на реколтата.

Име на проекта : Hitotaba, Име на дизайнерите : Shinn Asano, Име на клиента : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Лампа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.