Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Hitotaba

Лампа Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включително „лампа за хитотаба“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници, като традиционен японски занаят и модели. Лампата Хитотаба е вдъхновена от живописната гледка към японската провинция, където снопове оризова слама са окачени надолу, за да изсъхнат след прибиране на реколтата.

Име на проекта : Hitotaba, Име на дизайнерите : Shinn Asano, Име на клиента : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Лампа

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.