Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Електрическите Контакти

Easy Socket

Дизайнът На Електрическите Контакти Хората с увреждания, по-възрастните, временно инвалидите, а също и здравите хора са в основата на този въпрос. Въпреки това моята целева аудитория бяха тези, които нямат ръце, ръце, пръсти или временно инвалиди, а именно тези, които не могат да използват нормално ( класически) гнездо и щепсел. Този дизайн на гнездото е устройство, което би могло да се използва лесно от целевата ми аудитория, използвайки лакътя, ръба на ръцете, пръстите на краката, петата, ръката, като тези на моята целева аудитория. Опитах се да направя „Универсален Дизайн".

Име на проекта : Easy Socket, Име на дизайнерите : Akin Kayiket, Име на клиента : .

Easy Socket Дизайнът На Електрическите Контакти

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.