Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Електрическите Контакти

Easy Socket

Дизайнът На Електрическите Контакти Хората с увреждания, по-възрастните, временно инвалидите, а също и здравите хора са в основата на този въпрос. Въпреки това моята целева аудитория бяха тези, които нямат ръце, ръце, пръсти или временно инвалиди, а именно тези, които не могат да използват нормално ( класически) гнездо и щепсел. Този дизайн на гнездото е устройство, което би могло да се използва лесно от целевата ми аудитория, използвайки лакътя, ръба на ръцете, пръстите на краката, петата, ръката, като тези на моята целева аудитория. Опитах се да направя „Универсален Дизайн".

Име на проекта : Easy Socket, Име на дизайнерите : Akin Kayiket, Име на клиента : .

Easy Socket Дизайнът На Електрическите Контакти

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.