Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прикачваща Се Маса За Завъртане

Ergo-table for bed

Прикачваща Се Маса За Завъртане Масата може да се върти под определен ъгъл, за да се побере под леглото / отделението, за да увеличи пространството и да се отвори по използваем начин. Способен да има няколко въртящи се функции, които са на 2 равнини, за да има лесен замах за потребителя. Може да помогне за решаването на потенциален проблем с поставянето на лаптопа или подобни устройства директно към леглото, което улавя въздушния поток. В ергономичен аспект таблицата Swing позволява на потребителя да има подходяща повърхност за монтаж, за да избегне натискане в скута на потребителя. Докато тялото е в предпочитана поза, масата се люлее към него / тя лесно поддържа комфорт. Използването на таблица е също така за инвалиди.

Име на проекта : Ergo-table for bed, Име на дизайнерите : Ivan Paul B. Abanilla, Име на клиента : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Прикачваща Се Маса За Завъртане

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.