Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шезлонг

YO

Шезлонг YO следва ергономичните принципи за удобно сядане и чисти геометрични линии, които абстрактно формират буквите „YO“. Той създава контраст между масивна, „мъжка“ дървена конструкция и лека, прозрачна „женска“ композитна кърпа на седалката и гърба, изработена от 100% рециклиран материал. Напрежението на плата се постига чрез сплитане на влакна (т. Нар. „Корсет“). Шезлонгът се допълва от табуретка, която при завъртане на 90 ° става странична маса. Голяма гама от цветови възможности им позволява и двамата лесно да се вписват в интериори от различни стилове.

Име на проекта : YO, Име на дизайнерите : Rok Avsec, Име на клиента : ROPOT.

YO Шезлонг

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.