Списание за дизайн
Списание за дизайн
Двуместен

Mowraj

Двуместен Mowraj е двуместен, създаден да въплъщава духа на етнически египетски и готически стилове. Формата му е изведена от Нораг, египетската версия на върбовете за вършитба, променена така, че да олицетворява готическия усет, без да се компрометира етническата му предшестваща същност. Дизайнът е с черен лак, включващ етнически египетски ръчно изработени гравюри на ръцете и краката, както и богата кадифена тапицерия, аксесоар с болтове и дърпащи пръстени, придаващи средновековен хвърлен вид като готически вид.

Име на проекта : Mowraj , Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Двуместен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.