Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурумът

CHAMELEON

Шоурумът Темата на салона е технология, която обслужва изложбени места. Технологични линии на тавана и стените, проектирани като изразяващи технологията на обувките, които се показват във всички салони, внасят и произвеждат във фабриката, която е до сградата. Тавани и стени, които са проектирани с безплатна форма, докато се събира в идеалния случай, използвайте CAD-CAM технология. Баррисол, който произвежда във Франция, mdf лаково обзавеждане, което се произвежда от европейската страна на Истанбул, RGB Led системи, които се произвеждат в азиатската част на Истанбул, без измервания и репетиции на окачения таван ,

Име на проекта : CHAMELEON, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Шоурумът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.