Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложенията За Часовници

genuse

Приложенията За Часовници Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine са серии от приложения за часовник, специално изобретени за устройството на Watch Watch. Приложенията са оригинални, прости и естетически в дизайна, от бъдещи етнически през научнофантастичен стил до дигитална бизнес. Всички графични интерфейси за часовници се предлагат в 9 цвята - отговарят на цветовата колекция I Watch. Сега е чудесен момент за нов начин за показване, четене и разбиране на нашето време. www.genuse.eu

Име на проекта : genuse, Име на дизайнерите : Albert Salamon, Име на клиента : genuse.

genuse Приложенията За Часовници

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.