Списание за дизайн
Списание за дизайн
Зъбен Лазер

LiteTouch™

Зъбен Лазер LiteTouch ™ е зъбен лазер Erbium: YAG (дължина на вълната 2,940 nm) за лечение на твърди и меки тъкани. Дължината на вълната Erbium: YAG се абсорбира добре във водни и хидроксилни апетитни молекули, които изграждат зъбите и костите, и затова са най-приложими при голямо приложение на твърди и меки тъкани. LiteTouch ™ със своята технология Laser-in-the-Handpiece ™ осигурява безпрецедентна прецизност и мощност, без ергономични ограничения, позволяващи микрохирургични и неинвазивни оперативни способности, като същевременно подобрява превантивната стоматология.

Име на проекта : LiteTouch™, Име на дизайнерите : Light Instruments Ltd., Име на клиента : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Зъбен Лазер

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.