Списание за дизайн
Списание за дизайн
Слушалката За Монитор В Ухото

ZTONE

Слушалката За Монитор В Ухото Като аксесоар за лайфстайл, тази слушалка се предлага с концепцията за бижута. Състои се от висящ връх на ухото, който тялото е оформен към ушната мида. Удълженият гъвкав връх на крилото подобрява стабилността на ухото, като поддържа гребена на ухото. Изобретението е произведено от силикон за повишаване на максималната гъвкавост. Секцията на главата с гъби е проектирана така, че да се впива в ушния канал, така че да осигури най-доброто уплътняване от външния шум. Той предлага икономично решение в замяна на персонализирания монитор с първокласни разходи, но осигурява най-точното възпроизвеждане на аудио.

Име на проекта : ZTONE, Име на дизайнерите : IMEGO Infinity LLC, Име на клиента : I-MEGO.

ZTONE Слушалката За Монитор В Ухото

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.