Списание за дизайн
Списание за дизайн
Начинът На Порта

SIMORGH

Начинът На Порта Тази конструкция е проектирана така, че когато автомобилите, преминаващи на удар, има под бара, който намалява с теглото на автомобилите, което кара зъбните колела да се въртят и кабелите да се изтеглят. Следователно, с пристигането на автомобили на сайта, формата на портала се променя и ни дава различни гледни точки.

Име на проекта : SIMORGH, Име на дизайнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиента : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Начинът На Порта

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.