Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичката За Кафе

Catena

Масичката За Кафе Холна маса се състои от четири странични маси. Необичайното разположение на страничните маси съставя L-формата на масичката за кафе, която е оригинална форма за маси за кафе. Не е необходимо допълнително усилие, за да използвате маси като кафе или странична маса, просто страничните маси трябва да се донесат в L-образна форма. Носещите елементи на всяка странична маса са оформени, като се използват различни комбинации от една и съща форма. Тази проста форма, правоъгълник с кръгъл ръб, също е формата на всяка страна на масичката за кафе, така че формата на всяка странична маса и маса за кафе е различна, но свързана.

Име на проекта : Catena, Име на дизайнерите : Ayça Sevinç Tatlı, Име на клиента : .

Catena Масичката За Кафе

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.