Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандингът За Изследвания

Pain and Suffering

Брандингът За Изследвания Този дизайн изследва страданието в различни слоеве: философски, социален, медицински и научен. От моя лична гледна точка, че страданието и болката идва в много лица и форми, философски и научни, избрах хуманизацията на страданието и болката за своя основа. Проучих аналогиите между симбиотичното по природа и симбиотичното в човешките отношения и от това изследване създадох герои, които визуално представят симбиотичните отношения между страданието и страдащия и между болката и този, който боли. Този дизайн е експеримент и зрителят е обектът.

Име на проекта : Pain and Suffering, Име на дизайнерите : Sharon Webber-Zvik, Име на клиента : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Брандингът За Изследвания

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.