Списание за дизайн
Списание за дизайн
Comode

dog-commode

Comode Този комод е подобен на куче отвън. Много е радостно, но в същото време е много функционално. В тази комода са разположени тринадесет кутии с различна големина. Тази комода се състои от три отделни части, които са свързани помежду си и образуват едно уникално нещо. Оригиналните крака дават илюзията за стоящо куче.

Име на проекта : dog-commode, Име на дизайнерите : Viktor Kovtun, Име на клиента : Xo-Xo-L design.

dog-commode Comode

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.