Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса, Столове

Hoek af

Маса, Столове „Hoek af“ в буквален превод на английски означава „липсва ъгъл“, но когато кажеш, че някой пропуска ъгъл на холандски, това означава, че са малко луди. Мислех за тези думи, докато си мислех за приятел, който „липсва ъгъл“, така че ми стана очевидно, че макар да пропуска ъгъл, той всъщност е по-интересен. И отколкото ме впечатли, ако вземете квадрат и отрежете от ъгъл се създават два нови ъгъла, което означава, че вместо да загубите нещо, нещо се печели. Всяко парче „hoek af“ е загубило корнер, но спечели два ъгъла и два крака.

Име на проекта : Hoek af, Име на дизайнерите : David Hoppenbrouwers, Име на клиента : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Маса, Столове

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.