Списание за дизайн
Списание за дизайн
Qr Код Стикер

Marketplace on the Move

Qr Код Стикер Нов начин да продадете колата си навсякъде! Само на www.krungsriautomarketplace.com, където можете да публикувате, за да продадете автомобила си, и ние ще произведем QR Code Sticker въз основа на уникалния уеб адрес на вашия автомобил, като избраният от вас дизайн на стикери след това се доставя до вашето място, за да можете да прикрепите стикер към колата си! !! За Купувач просто сканирайте QR код, който виждате на паркинга на продавача в универсални магазини, кафенета, сгради и т.н. Достъп до детайли за автомобила незабавно. Обадете се на Продавача и го проверете. Всички изведнъж се случват на мястото, където сте двамата !!!

Име на проекта : Marketplace on the Move, Име на дизайнерите : Krungsri Auto, Име на клиента : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr Код Стикер

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.