Списание за дизайн
Списание за дизайн
Концепцията За Корпоративна Архитектура

ajando Next Level C R M

Концепцията За Корпоративна Архитектура Концепция на ajando Loft: Информацията е строителният материал на нашата Вселена. Създадено е много необичайно таванско помещение в пристанищния квартал Манхайм, Германия. Целият екип на Ajando ще живее и работи там от януари 2013 г. Архитектът Питър Стасек и офисът на архитекта на лофтверк, разположен в Карлсруе, стоят зад концепцията за корпоративна архитектура на таванското помещение. Той беше вдъхновен от квантовата физика на Уилър, архитектурата на Йозеф М. Хофман и, разбира се, информационната експертиза на аджандо: „Информацията прави световен кръг“. Текст на Илона Коглин свободен журналист

Име на проекта : ajando Next Level C R M, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Концепцията За Корпоративна Архитектура

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.