Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнерското Студио С Галерия

PARADOX HOUSE

Дизайнерското Студио С Галерия Парадокс Хаус, разделен на ниво ниво, превърнат в шикозно студио за мултимедиен дизайн, намира перфектния баланс между функционалност и стил, като същевременно отразява уникалния вкус и начин на живот на собственика му. Той създаде поразително студио за мултимедиен дизайн с изчистени ъглови линии, което показва видна жълто-оцветена стъклена кутия на мецанина. Геометричните форми и линии са модерни и вдъхновяващи, но изпълнени с вкус, за да осигурят уникално работно пространство.

Име на проекта : PARADOX HOUSE, Име на дизайнерите : Catherine Cheung, Име на клиента : .

PARADOX HOUSE Дизайнерското Студио С Галерия

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.