Списание за дизайн
Списание за дизайн
Водка

Kasatka

Водка „KASATKA“ е разработена като първокласна водка. Дизайнът е минималистичен, както под формата на бутилката, така и в цветовете. Проста цилиндрична бутилка и ограничена гама от цветове (бяло, нюанси на сиво, черно) подчертават кристалната чистота на продукта и елегантността и стила на минималистичния графичен подход.

Име на проекта : Kasatka, Име на дизайнерите : Anastasia Smyslova, Име на клиента : Anastasia Smyslova.

Kasatka Водка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.