Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижутата

odyssey

Бижутата Основната идея на одисея от мономер включва покриване на обемни, геометрични фигури с рисувана кожа. От това се развива взаимодействие на яснота и изкривяване, прозрачност и скритост. Всички геометрични фигури и шарки могат да бъдат комбинирани по желание, разнообразни и допълнени с допълнения. Тази завладяваща, проста идея позволява създаването на почти неизчерпаема гама от дизайни, напълно съвпадащи с възможностите, предлагани от бързото прототипиране (3D печат), тъй като всеки клиент може да има изцяло индивидуален и уникален артикул (посетете: www.monomer). ес-магазин).

Име на проекта : odyssey, Име на дизайнерите : monomer, Име на клиента : monomer.

odyssey Бижутата

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.