Списание за дизайн
Списание за дизайн
Общественият Транспорт

Azur: Montreal Metro Cars

Общественият Транспорт Дизайнът на новите метромобили в Монреал оценява мощната връзка, която съществува между Montrealers и тяхната подземна система на метрото. Още повече, че просто ефикасен начин на транспорт, новите автомобили на метрото на Монреал осигуряват както на града, така и на жителите му средства за по-добро качество на живот за години напред. Той носи аурата на творческата енергия на Монреал, осигурява източник на гордост, гарантира по-голяма съгласуваност, интуитивност и използваемост в рамките на услугата и допринася за местната и глобалната устойчивост.

Име на проекта : Azur: Montreal Metro Cars, Име на дизайнерите : Labbe Designers, Име на клиента : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Общественият Транспорт

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.